O. Huysecomlaan 23 -3400 LANDEN
Tel.011/88.00.54
Fax.011/88.68.79

 

Onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

In de kijker

3 VILLA ą VENDRE ą Braives

» Meer info over deze aanbieding

             Zoek uw woning
Van
Tot
Type
 
  Kasimmo ... in de pers

Fase II van de herinrichting van de stationsomgeving weldra van start

Het vertrouwde beeld van de parking en frituur (zie foto) aan het Stationsplein zal weldra tot het verleden behoren.
Begin volgende week starten de werken van de bouwpromotor Kasimmo, het zogenaamde project ‘Village Landen', die wellicht zullen duren tot medio 2010.
De tweede fase van herinrichting omvat tevens: de aanleg van een parkeerterrein in aansluiting van het parkeerterrein aangelegd tijdens de eerste fase, de herinrichting van het bustransferium, het verkeersvrij maken van het Stationsplein, de ontsluiting van het parkeerterrein via de Stationsstraat en de J. Ectorsstraat, de gedeeltelijke herinrichting van de Postlaan (ten behoeve van de aansluiting op het Stationsplein), de herinrichting van de Brugstraat, de vernieuwing van de tunnel en de herinrichting van het plein Hannuitsesteenweg (tunneltoegang) en de Smeestersstraat met parkeerruimte.

De uitgaven worden geraamd op ongeveer 3,5 miljoen EUR (incl. btw). Ze zullen gefinancierd worden door een lening en door toelagen. De nodige kredieten zijn ingeschreven in het budget 2009. Het stadsbestuur probeert de hinder van de werken tot een minimum te beperken.

Bron: De weekspiegel